Om os

Etableret i 1996

Firmaets styrke og motto er at næsten alt kan løses,
så viften af opgaver
er både bred og varieret.

Det afspejles også i medarbejderstyrken, hvor det gode samarbejde og sammenhold er lige så vigtigt som at maskinerne fungerer. De ansatte spænder over flere faggrupper der bl.a. tæller maskinfører, grå anlægsgartner, grøn anlægsgartner, tømrer, træfældning, reparatør, arbejdsmand og en enkelt forstkandidat. Fælles for dem alle er at de kan arbejde på tværs af fag og opgavens art.

Firmaets kunder er den bedste annoncering, da mange af vores opgaver kommer ved henvendelse fra nogen der har hørt om os. Vi sætter samme ære i at passe have hos en pensionist som i at varetage alt udendørs vedligehold i en større virksomhed.

Vi får henvendelser om at løse mange forskellige opgaver og det er meget sjældent at svaret er nej.
Dog vil vi altid sige nej, hvis vi er i tvivl om vi kan løse opgaven med et tilfredsstillende resultat!

Firmaet råder over en del kørende maskiner. Her kan i flæng nævnes lastbil med kran, ladbiler, kassevogne, fire gravemaskiner fra 1 til 12 ton, flere traktorer fra lille Kioti til en af de største Valtra inkl. kran og krogsejs, have-park maskine, dumper, minilæsser, plæneklippere i flere størrelser, ATV og golfvogn.

Den omfattende maskinpark indeholder også flishuggere fra havestørrelse til skovstørrelse der tager hele stammer, stubfræser, save-flække-maskine, forskellige slagleklippere, stennedlægningsfræser, almindelig fræser, samt diverse tilbehør til gravemaskinerne: sortergrab, risteskovl, kævletang med rotor, tang med klipper og diverse skovle. Samt der rådes over motoriseret kantklipper, pladevibrator, diverse motorsave og stangsave, kratryddere, hækkeklippere mm

Yderligere er der et antal sneplove og saltspredere der bruges ved pasning af de ca. 200 pladser hvor der er indgået aftale om at varetage saltning og snerydning. Fordelt på både private, virksomheder, grundejerforeninger og ejendomsadministrationer samt underleverandør for andre.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Tom Malling