Om os

Firmaets styrke og motto er at næsten alt kan løses, så viften af opgaver
er både bred og varieret.

Det afspejles også i medarbejderstyrken, hvor det gode samarbejde og sammenhold er lige så vigtig som at maskinerne fungerer. De ansatte spænder over flere faggrupper der bl.a. tæller maskinfører, grå anlægs-gartner, grøn anlægsgartner, tømrer, træfældning, arbejdsmand og en
enkelt forstkandidat.

Fælles for dem alle er at de kan arbejde på tværs af fag og opgavens art.

Firmaets kunder er den bedste annoncering, da mange af vores opgaver kommer ved henvendelse fra nogen der har hørt om os. Vi sætter samme ære i at passe have hos en privat pensionist som i at varetage alt udendørs vedligehold inkl. samle skrald på Carlsberg og i at forestå pedel-opgaver i
en større virksomhed.

Vi får henvendelser om at løse mange forskellige opgaver og det er meget sjældent at svaret er nej. Dog vil vi altid sige nej, hvis der er i tvivl om vi kan løse opgaven med et tilfredsstillende resultat!

Firmaet råder efterhånden over en del kørende maskiner. Her kan i flæng nævnes to kassevogne, fem ladbiler, to lastbiler, fire gravemaskiner i forskellig størrelse, have-park maskine, dumper, minilæsser, fire plæne-klippere, fem traktorer i forskellig størrelse fra lille Kioti til en af de største Valtra + yderligere to minitraktorer og en golfvogn. Den sidste bruges ifm pasning af de udendørs arealer på Carlsberg. 

Den omfattende maskinpark indeholder også tre flishuggere, stubfræser, save-flække-maskine, tre forskellige slagleklippere, to stennedlægnings-fræsere, tre almindelige fræsere, feje-suge-anlæg samt diverse tilbehør til gravemaskiner: sortergrab, kævletang med rotor, tang med klipper og diverse skovle.
Derudover rådes over motoriseret kantklipper, pladevibratorer, et antal motorsave i forskellige størrelser, et antal kratryddere, hækklippere osv.

Yderligere er der et antal sneplove og saltspredere der bruges ved pasning
af de ca. 100 pladser hvor der er indgået aftale om at varetage saltning og snerydning. Fordelt på både private kunder, virksomheder, grundejer-foreninger og ejendomsadministrationer samt underleverandør for blandt andre Hede Danmark.


Historien bag Tom Malling Alt i Træer

Jeg fik mit momsnummer som 18-årig mens jeg kørte slamsuger for Poul Hey, der i dag er en mine faste ansatte gennem mange år. Der gik dog yderligere nogle år før jeg som 23-årig gjorde alvor af at få gang i firmaet. Blandt andet skulle jeg lige aftjene en værnepligt, hvor jeg udover andre færdigheder også fik erhvervet alle former for kørekort.
Efter militæret gik der nogle år som indlejet hos en hegnsmontør inden jeg rigtig gik i gang med egne opgaver. I starten var det hovedsageligt træfældning, deraf firmanavnet Tom Malling Alt i Træer. Et navn som ikke længere er helt dækkende men det er det navn jeg bliver genkendt under.   

Der gik yderligere nogle år førend jeg ansatte den første medarbejder og siden da er det kun gået fremad. I 2007 var der fire ansatte, i dag er der 13 ansatte ud over mig selv. På trods af at jeg kun ønskede at udvide med en enkelt mand, for ikke at få for meget administration. Jeg vil hellere selv med ud og arbejde, derfor har jeg fået en fuldtidsansat til at hjælpe mig med alt det administrative.

 


Link til artikler:

Klik nedenfor for at læse en artikel om os fra april 2017 i Midtsjællands Folkeblad.
Frivillige kræfter bag legeplads på Lindenborg Kro


Klik nedenfor for at læse en artikel om os fra januar 2017 i Dagbladet.
Historisk centrum forskønnes


Klik nedenfor for at læse en artikel om os fra december 2016
i Company Vestergaards medarbejderblad.
Meget andet end træer


Klik nedenfor for at læse en artikel om os fra september 2013 i Dagbladet.
Nyt navn til dyssen der er kommet frem i lyset


Klik nedenfor for at læse en artikel om os fra november 2011 i Kirkebladet.
Fast belægning på kirkegården


Klik nedenfor for at læse en artikel om os fra maj 2007 i Dagbladet.
Havefolket trækker i ung havemand